تأثیر آموزه های دینی بر کار آفرینی و کسب و کار
کار و اشتغال در سیره ی پیامبر اعظم (ص)
احادیث امام علی (ع) با موضوع همت و بلند همتی
کار از دیدگاه حضرت علی علیه السلام
به بلند همتی پیرزن بنی اسرائیلی اقتدا کنیم
کار اقتصادی در پرتو بینش و ارزش های اسلامی
بلند همتی و سودای همپایی با بزرگان
همت عالی از دیدگاه قرآن و معصومین
آداب کسب و کار (1) - از فیض کاشانی
آداب کسب و کار (2) - از فیض کاشانی
آداب کسب و کار (3) - از فیض کاشانی
همت بلند جوان ، نشانه ی بزرگی او
پیامک ( اس ام اس ) سال همت مضاعف کار مضاعف
قابل توجه دوستان عزیز: این مجموعه مقالات دائما در حال تکمیل است،
اگر علاقه مند هستید مجددا به وبلاگ یک استکان چای داغ مراجعه کنید.
مهمترین رویکرد این مقطع را می توان اتمام حجت حداکثری نظام و رهبری با جریان فتنه برای بازگشت آنها به نظام و جبران خطاها و اشتباهات گذشته دانست. مهمترین مواضع و افدامات در این مقطع عبارتند از:
استفاده حداکثری از ظرفیت های قانونی برای متقاعد کردن جریان مردد و معترض به نتایح انتخابات با نمدید مهلت رسیدگى به شکایات و اضافه شدن برخى اشخاص علاوه بر شورای نگهبان در بازشمارى آراء(افنخار جهرمی و ابوترابى، ولایتى، حداد عادل).
- تفکیک مردم معترض از آشوبگران و ضد انقلاب.
- گفتگو با نخبگان به طور مستقیم براى اصلاح ذهنیتها.
-افشا و برجسته کردن نقش استکبار در حوادث بعد از انتخابات.
- محکومیت حوادثى مانند کهریزک و کوى دانشگاه و دستور برخورد با متخلفان.
- آگاهى بخشى به مردم و نخبگان بطورى که جاى متن و حاشیه جابجا نگردد.
- هشدار دائمى به نخبگان و خواص براى ایفاى نقش روشنگرى و شفافسازى و پرهیز از سخن دوپهلو.
- تاکید بر جذب حداکثرى و دفع حداقلى به عنوان سیاست محورى نظام در عین برخورد قاطع با کسانى که در معارضه عملى با نظام قرار گیرند.
- بازخوانى تجربه ده ساله اول انقلاب و مشى امام (ره) در برابر جریانات و حوادث فتنه گون آن.
- برجسته کردن مسئله برائت از ضد انقلاب داخل و خارج در فضاى افکار عمومى و مردم و در انفعال قرار دادن جریان فتنه.
- تبیین آرایش و قطب بندى واقعی شکل گرفته به صورت جریان انقلابى و جریان ضد انقلاب، بجاى معترض و غیرمعترض یا شکست خورده و پیروز که با آشکار شدن برخى مواضع ضد انقلابى در روز قدس، 13 آبان، 16 آذر و حوادث عاشورا و ... صورت گرفت.
- مراقبت و هشدار نسبت به حرکتهاى ظاهرا حقی که که به فتنه گونتر شدن فضا مىانجامید.
3-2) از حادثه عاشورا تا 9 دی و 22 بهمن
این مقطع را می توان مقطع باز نمایش اقتدار مردمی نظام و انزوای جریان فتنه نام نهاد که از جبهه انقلاب بعداز 8 ماه رفع مظلومیت شد و حباب توهم جریان فتنه فرو نشست.
3) تاکید بر فصل الخطاب بودن قانون:
از محورىترین تدابیر رهبر انقلاب که در شرایط فتنه حکم تعیین زمین و قاعده بازى را داشت، تاکید بر فصل الخطاب بودن قانون (خصوصاً در سخنرانى نماز جمعه 29 خرداد) و انجام اعتراضات تنهااز مسیر قانون و راههاى قانونى و مراجعه به نهادهاى قانونى بود. خصوصاً در شرایطى که جریان فتنه گر و برخى خودىهاى غافل تأکید بر حکمیت و مذاکره و مصالحه و حل و فصل مسئله از راههایى داشتند که مدیریت کار را از دست نظام خارج و فرجام مسئله را نامشخص کرده و بر پیچیدگى فتنه مىافزود.
4) بوجود آوردن فضای فعال در جریان انقلاب با تحلیل جنگ نرم از فضاى بعد از انتخابات و افشاى محورهاى اصلى آن:
پیش از این بارها رهبر انقلاب نسبت به تهدید نرم در شرایط گوناگون هشدار داده و آنرا تحلیل کرده بودند. از تهاجم فرهنگى در دهه هفتاد تا طرح بازسارى شده فروپاشى شوروى سابق در دوره اصلاحات. اما شرایط بعد از انتخابات، فضاى عینىترى را براى درک و عمق پیدا کردن جامعه و خواص نسبت به جنگ نرم بوجود آورد که رهبر انقلاب با تمرکز بر آن و افشاى زوایا و ابعاد آن در شرایط جدید، در چند دیدار مهم مانند دیدار با شعراء، دانشجویان و اساتید دانشگاه در ماه رمضان و دیدار با خبرگان رهبرى و نیز دیدار با بسیج، فضاى فعالى را در نیروهاى انقلاب خصوصاًبدنه اجتماعى و نخبگانى در مواجهه با حوادث بعد از انتخابات بوجود آوردند و بستر مناسبى نیز براى مواجهه فعال و مهیاتر جامعه و نخبگان با مسئله جنگ نرم در آینده ایجاد کردند.
5) ناکام گذاشتن استراتژى فشار از پایین و چانه زنى در بالا:
ج) نتایج مدیریت مقام معظم رهبرى در حوادث بعد از انتخابات
1) اقتدار مردمى و معنوى انقلاب و رهبرى:
حادثه عظیم 9 دى و راهپیمایى 22 بهمن پس از ماهها مظلومیت انقلاب و رهبرى و جنگ روانى سنگین تبلیغاتى و رسانهاى همراه با دروغ و تهمت، توانست سیماى مقتدر نظام اسلامى و پایگاه عظیم مردمى و اعتماد ملت به انقلاب و مقام معظم رهبرى را به نمایش بگذارد.
2) انزواى سیاسى و مردمى جریان فتنه
حوادثى مانند هتک حرمت عاشورا و راهپیمایى عظیم و پرابهت ملت ایران در روز 9دى و خصوصاً راهپیمایى بى سابقه 22 بهمن بعد از 8 ماه فتنه گرى، موجب شد که جریان فتنه و عناصر کلیدى آن در حوزه سیاسى و حاکمیت و مهمتر از آن، از نظر پایگاه اجتماعى و مردمى منزوى و آنها را که مىخواستند با ابزار ظرفیتهاى اجتماعى مانند تجمع و راهپیمایى، نظام و انقلاب و رهبرى را در بین مردم بى اعتبار کنند، در بین ملت ایران بى اعتبار شوند.
3) انسجام بیشتر بین مردم از یک سو و بین مردم و نظام از سوى دیگر:
ایجاد شکاف بین بخشها و طبقات گوناگون مردم و قرار دادن مردم رودروى یکدیگر و نظام و رهبرى، از محورىترین اهداف استکبار بود، اما راهپیمایى 9دى و 22 بهمن که با تنوع حضور اقشار مردم همراه و در مواضع و شعارها به نفع نظام و انقلاب نیز کاملاً یکدست و منسجم بود، نمایش روشنى از انسجام درونى کشور بود.
4) شکست سنگین ضد انقلاب استکبارى و دنبالههاى داخلى آنها و بالا رفتن ضریب امنیتى کشور:
در حوادث بعد از انتخابات، یکبار دیگر استکبار و ضد انقلاب نقاب دار و آشکار داخلى با تمام قوا و توان به میدان آمدند و هر آن چه در اختیار داشتند براى مقابله با جمهورى اسلامى از نظر سیاسى، روانى و تبلیغاتى و کمکهاى مالى و اقتصادى و نرمافزارى بسیج کردند اما شکست سنگینى را تجربه کردند که برایشان قابل تصور نبود. پیروزى نظام در این رویارویى مانند همه پیروزىهاى گذشته، ضریب امنیت و آسیب ناپذیرى جمهورى اسلامى و تجارب مسئولین و خودآگاهى مردم را بالاتر برد.
5) افزایش جایگاه و موقعیت منطقهاى و بینالمللى جمهورى اسلامى:
از جمله موارد آسیب دیده در جریان حوادث بعد از انتخابات، موقعیت منطقهاى و بینالمللى جمهورى اسلامى بود که در راهپیمایى 9 دى و خصوصاً راهپیمایى بى نظیر 22 بهمن تا حد زیادى ترمیم شد.
منبع: ویژه نامه نوروزی روزنامه جوان بانقل: http://iusnews.ir/1388-08-05-10-23-40/8474--9-88.html